Βλέπουν αυτό το Thread:
1 Ανώνυμοι χρήστες
Απάντηση: Τεχνικος εφαρμογων ιατρικης πληροφορικης.. |
||
|---|---|---|
|
Νέο μέλος
![]()
Έλαβε μέρος:
20/02/2009 16:04 Group:
Εγγεγραμένα μέλη Posts:
15
Επίπεδο : 2; EXP : 62
HP : 0 / 40 MP : 5 / 183 ![]() |
geia sas paidia eipa na pw k egw tin gnwmi mou :) kai egw teleiwsa tin idikotita auti pistopoiisi akoma dn exw parei vevaia psaxnw na vrw douleia panw stin idikotita alla tpta kai arxizw k psiloagxwnomai sxetika me to mellon ...exw vrei pantws arketes apantiseis panw stis erwtiseis pistopoiisis opoios thelei tou stelnw giati kserw poso duskolo einai na tis vrei kapoios :)
Απεστάλη στις: 29/10/2009 00:16
|
|
Μεταφορά
|
||
||
|---|---|---|
|
Νέο μέλος
![]()
Έλαβε μέρος:
05/11/2009 16:45 Group:
Εγγεγραμένα μέλη Posts:
1
Επίπεδο : 1; EXP : 0
HP : 0 / 0 MP : 0 / 0 ![]() |
geia su xarika pou eida pws kapoios exei merikes estw ap tis apantiseis exw psaksei gia biblio alla stin sugkekrimeni eidikotita den uparxei kati.basika o aderfos mu dinei pistopoiisi k epeidi einai fantaros eipa na tou brw tis apantiseis prospathisa moni mu alla tipota tha mporouses na mu steiles oses apantiseis exeis se parakalw?su dinw k to email mu opote mporeseis se parakalw steil tes mu..s euxaristw ek twn proterwn marouko21@hotmail.comΠαράθεση:
Απεστάλη στις: 05/11/2009 19:46
|
|
Μεταφορά
|
||
||
|---|---|---|
|
Νέο μέλος
![]()
Έλαβε μέρος:
23/05/2008 22:44 Group:
Εγγεγραμένα μέλη Posts:
12
Επίπεδο : 2; EXP : 25
HP : 0 / 31 MP : 4 / 210 ![]() |
Σοκολατάκι θα μπορούσες να μου στείλεις και εμένα ότι βρηκες να σου στείλω ότι βρήκα και να τα μαζεψουμε μπας και βγάλουμε κανένα νόημα? Μετά άμα θες τις ανεβάζουμε κιόλας...
mail : karabelaan@yahoo.gr
Απεστάλη στις: 06/11/2009 07:47
|
|
Μεταφορά
|
||
||
|---|---|---|
|
Νέο μέλος
![]()
Έλαβε μέρος:
09/01/2009 16:04 Group:
Εγγεγραμένα μέλη Posts:
1
Επίπεδο : 1; EXP : 0
HP : 0 / 0 MP : 0 / 0 ![]() |
γεια σε ολους θα ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος ξερει αν ειναι σωστες οι απαντησεισ στην ειδικοτητα τεχνικος εφαρμογων ιατρικης πληροφορικης??δινω τωρα τον νοεμβριο και δεν υπαρχει χρονος για να ψαξω μονη μου!!!
Απεστάλη στις: 18/11/2009 16:41
|
|
Μεταφορά
|
||
||
|---|---|---|
|
Νέο μέλος
![]()
Έλαβε μέρος:
31/08/2007 09:46 Group:
Εγγεγραμένα μέλη Posts:
17
Επίπεδο : 2; EXP : 86
HP : 0 / 46 MP : 5 / 410 ![]() |
Ξερει κανενας εαν η ειδικοτητα αυτη συμπεριλαμβανεται στις προκυρηξεις του ΑΣΕΠ? Γιατι μεχρι στιγμης δεν εχω πετυχει καπου να αναφερει για Τεχνικος εφ.ιατρικης πληρ. σε καμια προκυρηξη. Εκτος αν την εχουν με αλλη πιο γενικη ονομασια.
Το εχει ψαξει κανεις?
Απεστάλη στις: 01/13 14:35:09
|
|
Μεταφορά
|
||
||
|---|---|---|
|
Νέο μέλος
![]()
Έλαβε μέρος:
Εγγεγραμένα μέλη Posts:
15
σορρυ παιδια τωρα τα δα οτι εχω και εγω θα σας στειλω εγω θα δωσω καλοκαιρακι και τωρα θα ξαναρχισω να διαβαζω...manou παντα κοιταζω τις προκηρυξεις αλλα τιποτα αν και μου πε ενας γνωστος οτι σε πινακα ανακοινωσεων στο ιεκ που ειναι εχει την ιδικοτητα αυτη σαν πρωτη για επαγγελματικη αποκατασταση.Αντε να δουμε τι θα δουμε ...!!!!!
Απεστάλη στις: 01/25 13:52:20
|
|
Μεταφορά
|
||
||
|---|---|---|
|
Νέο μέλος
![]()
Έλαβε μέρος:
Εγγεγραμένα μέλη Posts:
15
Καλησπερα σας καλο καλοκαιρι να χουμε :) !!! Καταρχας να πω καλη επιτυχια στα παιδια που δινουν...Εγω προσωπικα δεν θα δωσω τωρα αλλα νοεμβρη απλα ηθελα να πω καποια πραγματα 1ον τα λεφτα ακομα να μπουν και εχω τελειωσει την πρακτικη απο τον μαρτιο του 2009 2ον ελεγα οτι δεν εχω βρει ακομα δουλεια λογω οτι δεν εχω παρει την πρακτικη αλλα μιλησα με μια φιλη που την εχει παρει και δουλευει σε κατι ασχετο τελειως και η απαντηση που περνω απο ολους οτι η ελλαδα ειναι δυστυχως ακομα πισω σε τετοια επαγγελματα :( αυτα απο μενα καλα να περνα και να ευχομαστε το καλυτερο :)
Απεστάλη στις: 07/01 22:43:20
|
|
Μεταφορά
|
||
Εσείς μπορείτε να δείτε το topic.
Εσείς δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο topic.
Εσείς δεν μπορείτε να απαντήσετε σε posts.
Εσείς δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα δικά σας posts.
Εσείς δεν μπορείτε να διαγράψετε τα δικά σας posts.
Εσείς δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα δημοψηφίσματα.
Εσείς δεν μπορείτε να ψηφίσετε στα δημοψηφίσματα.
Εσείς δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία στα posts.
Εσείς δεν μπορείτε να στείλετε post χωρίς έγκριση.

Μεταφορά